Gemeente Kaag en Braassem

25758

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Kaag en Braassem

De gemeente Kaag en Braassem telt 25.758 inwoners. Door te adverteren met ESH zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Kaag en Braassem?

Via ESH Media kunt u in de gemeente Kaag en Braassem gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Kaag en Braassem

Uw campagne in Kaag en Braassem wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in de gemeente Kaag en Braassem nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Aalsmeer?

8122-bloksma-keukens-winteractie.jpg  13004-sk-don-events-markt-4.jpg  nieuwjaars-vegen-4-mitchell.jpg
Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.
 

Start uw campagne in Kaag en Braassem!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


15 Dubbelzijdige displays kaag

€ 692,00 per week
Offerte

Terug naar overzicht