Gemeente Kaag en Braassem

25758

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Kaag en Braassem

Kaag en Braassem is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 72,24 km2. De gemeente Kaag en Braassem telt in totaal 26.866 inwoners. 

Op 1 januari 2009 is de gemeente Kaag en Braassem ontstaan de gemeente Alkemade en de gemeente Jacobswoude werden samengevoegd. Kaag en Braassem bestaat uit de volgende tien dorpen: Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge en de volgende vier buurtschappen: Bilderdam, Ofwegen, Vriezekoop en Zevenhuizen. Daarnaast grenst Kaag en Braassem aan de volgende gemeenten: Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Teylingen en Haarlemmermeer.

Kaag en Braassem heeft een rijk cultureel leven, met verschillende sociëteiten en kunstenaarsverenigingen. Zoals vanouds wordt er veel muziek gemaakt in de gemeente. Zo komen diverse popgroepen zoals Kopna Kopna, Kitty Contana en Rene SG dan ook uit deze regio. Naast muziek worden ook andere kunstvormen in Kaag en Braassem bedreven. Zo zijn er enkele toneelverenigingen, zoals het professionele theatergezelschap De Veenfabriek en is er een rijk schilder- en tekenleven. Het is gunstig voor jouw campagne om deze rondom de vele activiteiten in de gemeente te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Kaag en Braassem?

Via ESH Media kun je in de gemeente Kaag en Braassem gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Alkemadelaan, Oud Adeselaan en het Noordeinde gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Kaag en Braassem

Jouw campagne in Kaag en Braassem wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Kaag en Braassem is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.351 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 80.265.

Jouw campagne in de gemeente Kaag en Braassem nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Aalsmeer?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Kaag en Braassem!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Kaag en Braassem

€ 724,00 per week

Geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram