Gemeente Haarlemmermeer - Hoofddorp

73430

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heeft een totale oppervlakte van 3,79 km2 en telt in totaal 75.595 inwoners. Hoofddorp is in een korte tijd een grote plaats geworden.

Hoofddorp bestaat uit heel veel verschillende woonwijken: Hoofddorp-Oost, Arnolduspark, Hoofddorp-Centrum, Fruittuinen, Piratenwijk, Graan voor Visch, Noord, Oost-West, Pax, Toolenburg-Zuid, Vrijschot-Noord, Bleesland, Vrijschot-Zuid, Bornholm, Toolenburg-West, Overbos, Floriande en Boseilanden. 

Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt rondom het Marktplein/Beursplein en ligt aan de oostzijde van de stad. Door het vele geluid dat van Schiphol afkomt, kan Hoofddorp niet verder naar het oosten uitbreiden. Het winkelcentrum bevat 300 verschillende winkels.

Hoofddorp is dus een grote plaats geworden, heeft veel verschillende wijken en een populair winkelcentrum. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in het centrum te plaatsen en in de wijken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Hoofddorp?

Via ESH Media kun je in Hoofddorp gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Van Heuven Goedhartlaan, Leenderbos, Hoofdweg Oostzijde en de Kruisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Hoofddorp

Jouw campagne in Hoofddorp wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Hoofddorp is 125. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.253 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 156.325.

Jouw campagne in Hoofddorp nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Lijnden?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hoofddorp!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Hoofddorp

€ 1.231,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Hoofddorp

€ 575,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram