Gemeente Haarlemmermeer - Cruquius

2041

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Cruquius

Cruquius is een dorp in de gemeente en polder Haarlemmermeer en telt in totaal 1.040 inwoners. Het dorp ligt tegenover Heemstede aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Om Cruquius liggen de dorpen: Vijfhuizen, Zwaanshoek, Cruquius-Oost en Hoofddorp.

Cruquius is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze te plaatsen op de grote en bekendste wegen van het dorp. 

Wat is er mogelijk in Cruquius?

Via ESH Media kunt u in Cruquius gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Spaarneweg, Bennebroekerdijk en de Oude Kruisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. Daarnaast is er in Cruquius een lange boulevard met 55 (woon)winkels. De ideale plek voor jouw advertentie! De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Cruquius

Jouw campagne in Cruquius wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Cruquius is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 24.423 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 244.230.

Jouw campagne in Cruquius nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Hoofddorp?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Cruquius!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Cruquius

€ 538,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Cruquius

€ 231,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram