Buitenreclame Gemeente Schouwen-Duiveland

34.129 Inwoners

150 A0 displays

vanaf €825,- per week

Buitenreclame gemeente Schouwen-Duiveland


Buitenreclame Gemeente Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is is een eiland en een gemeente en ligt in de provincie Zeeland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 488,21 km2. De gemeente Schouwen-Duiveland telt in totaal 34.129 inwoners. 

Het eiland heeft twee vaste verbindingen naar Goeree-Overflakkee: de Brouwersdam en de Grevelingendam. De Oosterscheldekering en de Zeelandbrug gaan beide naar Noord-Beveland.

Het eiland is erg populair bij toeristen. Voornamelijk de plaats Renesse is een populaire vakantiebestemming voor jongeren. Echter probeert Renesse zich de laatste jaren steeds meer te ontwikkelen als badplaats voor gezinnen en ouderen. Dat het eiland erg populair is, is gunstig voor jouw campagne! Zo komen er erg veel mensen waardoor een groot publiek jouw campagne zal zien!

Adverteren in Schouwen-Duiveland?

Via ESH Media kun je in de gemeente Schouwen-Duiveland adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Nieuwe Koolweg, Hogezoom en de Molenweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Schouwen-Duiveland

Jouw campagne in Schouwen-Duiveland wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Schouwen-Duiveland is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.248 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 81.200.

Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien. 's Zomers zijn er zelfs structureel 150.000 mensen op het eiland. Oftewel, extra potentiële klanten voor jou!

Jouw campagne in de gemeente Schouwen-Duiveland nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Kapelle, Middelburg en Reimerswaal?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Schouwen-Duiveland!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Schouwen-Duiveland

€ 900,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Schouwen-Duiveland

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram