Gemeente Middelburg

47915

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Middelburg

Middelburg is een gemeente in de provincie Zeeland en heeft een totale oppervlakte van 53,04 km2. De gemeente Middelburg telt in totaal 48.544 inwoners. De gemeente is ontstaan op 1 januari 1997 en is tot stand gekomen nadat er een aantal herindelingen hebben plaatsgevonden. 

Aan de gemeente Middelburg grenzen de gemeenten Veere, Goes, Borsele en Vlissingen. Daarnaast bestaat Middelburg uit elf verschillende wijken: de Binnenstad, Dauwendaele, Griffioen, Klarenbeek - Veersepoort, Mortiere, Nieuw Middelburg, 't Zand - Stromenwijk - Rittenburg, Zuid, Arnemuiden, Sint Laurens en Nieuw- en Sint Joosland. Ook bestaat Middelburg nog uit vier verschillende buurtschappen: Brigdamme, Nieuwe Abeele, Oudedorp en Schellach.

De gemeente Middelburg heeft dus veel verschillende wijken en buurtschappen. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in ook in deze wijken en buurtschappen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Middelburg?

Via ESH Media kun je in de gemeente Middelburg gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Schroeweg, Torenweg en de President Rooseveltlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Middelburg

Jouw campagne in Middelburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Middelburg is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.989 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 174.725.

Jouw campagne in de gemeente Middelburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Kapelle en Schouwen-Duiveland?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Middelburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 1.034,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen van buiten Walcheren.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 950,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen binnen Walcheren.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 393,00 per week

Gereduceerd tarief
50 Vlakken

Niet commerciële evenementen en cultuur.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram