Gemeente Kapelle

7019

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Kapelle

Kapelle is een gemeente op het voormalige eiland Zuid-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. De gemeente Kapelle telt 12.785 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 49,63 km2. 

De gemeente Kapelle bestaat uit vier woonkernen: Kapelle, Wemeldinge, Biezelinge en Schore en twee buurtschappen: Eversdijk en Abbekinderen.

De gemeente Kapelle is ontstaan nadat er een aantal achter elkaar een herindeling heeft plaatsgevonden. De gemeente grenst aan de gemeenten Tholen, Reimerswaal, Borsele, Goes en Noord-Beveland.

Wat is er mogelijk in Kapelle?

Via ESH Media kun je in de gemeente Kapelle gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Biezelingsestraat, Abdijstraat en Goessestraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Kapelle

Jouw campagne in Aalsmeer wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Kapelle is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.808 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 48.080.

Jouw campagne in de gemeente Kapelle nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Schouwen-Duiveland, Reimerswaal en Middelburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Kapelle!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Kapelle

€ 358,00 per week

Geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram