Gemeente Reimerswaal

21999

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Reimerswaal

Reimerswaal is een gemeente en ligt in de provincie Zeeland en heeft een totale oppervlakte van 242,42 km2. De gemeente Reimerswaal telt in totaal 22.679 inwoners. 

Reimerswaal behoort bij het oostelijk deel van Midden-Zeeland, ook wel Zuid-Beveland genoemd. Het dorp Yerseke is de kern van de gemeente Reimerswaal en staat bekend om de mossel- en oesterhandel.
De gemeente Reimerswaal heeft haar naam te danken aan de Middeleeuwse stad genaamd Reimerswaal die ten noorden van de huidige gemeente lag.

De gemeente Reimerswaal bestaat uit de gemeenten:  Krabbendijke, Kruiningen, Rilland-Bath, Waarde en Yerseke. Daarnaast liggen er zes gemeenten om Reimerswaal heen: Tholen, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Antwerpen, Hulst en Kapelle.

Reimerswaal ligt in Zeeland wat in de zomer erg populair is. Het is erg gunstig om jouw campagne dan te plaatsen op de meest drukke plekken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Reimerswaal?

Via ESH Media kun je in de gemeente Reimerswaal gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Parallelweg, Oostweg en Westweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Reimerswaal

Jouw campagne in Reimerswaal wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Reimerswaal is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.502 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 97.530.

Jouw campagne in de gemeente Reimerswaal nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeenten Kapelle, Middelburg, Schouwen-Duiveland?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Reimerswaal!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Reimerswaal

€ 617,00 per week

Regulier Tarief
30 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Reimerswaal

€ 220,00 per week

Gereduceerd tarief
30 Vlakken

Voor alle niet-commerciële tarieven.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram