Gemeente Wijdemeren

23170

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Wijdemeren

Wijdemeren is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 76,36 km2. De gemeente Wijdemeren telt in totaal 24.013 inwoners. 

De gemeente is ontstaan op 1 januari 2002 nadat er een fusie had plaatsgevonden.  De gemeente is ontstaan uit de gemeenten Loosdrecht, 's-Graveland en Nederhorst den Berg. Daarnaast bestaat de gemeente Wijdemeren nu uit een zes verschillende dorpskernen: Ankeveen, Breukeleveen, 's-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg.

Wijdemeren is een zeer waterrijke gemeente. In het noordwesten ligt de Spiegelplas, in het oosten daarvan ligt de Ankeveense Plassen, en in het (zuid)westen liggen de Loosdrechtse Plassen. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om langs het water te adverteren, maar ook in de zes dorpskernen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Wijdemeren?

Via ESH Media kun je in de gemeente Wijdemeren gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Kerklaan, Nieuw-Loosdrechtsedijk en de Randweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Wijdemeren

Jouw campagne in Wijdemeren wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Wijdemeren is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.150 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 123.000.

Jouw campagne in de gemeente Wijdemeren nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Baarn, Hilversum en De Ronde Venen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Wijdemeren!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Wijdemeren

€ 799,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram