Gemeente Baarn

24334

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Baarn

Baarn is een plaats en een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente ligt aan een rivier genaamd de Eem. Baarn heeft een totale oppervlakte van 33,03 km2 en telt in totaal 24,767 inwoners.

Een inwoner van Baarn heet een  Baarnaar. Om een Baarnaar te zijn, is het niet nodig om Baarn geboren of opgegroeid te zijn. Als je wel geboren én getogen bent in Baarn, heet je een Barinees. Koningin Juliana woonde van 4 september 1948 tot en met 30 april 1980 op grondgebied van Baarn namelijk; Paleis Soestdijk. Hierdoor was de gemeente in die tijd een Koninklijke residentie. 

Naast dat Baarn bekend staat als Koninklijke residentie, heeft Baarn verrassend veel te bieden. Er kan lekker gewinkeld worden, van de horeca worden genoten en er zijn meerdere mogelijkheden voor recreatie, cultuur, actie en avontuur. Dat er vele hotspots te vinden zijn in Baarn, is goed voor jouw campagne! Door jouw campagne op deze plekken neer te zetten, heeft jouw campagne dus het meeste kans om door de mensen gezien te worden. Hier gaan we voor!

Wat is er mogelijk in Baarn?

Via ESH Media kun je in de gemeente Baarn gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Eemweg, Eemnesserweg en de Drakenburgerweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Baarn

Jouw campagne in Baarn wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Baarn is 45. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 7.843 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 117.645.

Jouw campagne in de gemeente Baarn nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bunschoten, Wijdemeren en Hilversum?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Baarn!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Baarn

€ 772,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Baarn

€ 209,00 per week

Evenementen van *Baarnse bedrijven.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram