Gemeente Hilversum

86574

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland en heeft een totale oppervlakte van 46,35 km2 waarvan maar 0,21 km2 water. De gemeente Hilversum telt in totaal 90.198 inwoners. De naam Hilversum komt van het woord Hilvertshem, wat "woonstede of nederzetting (heem) van de persoon Hilvert" betekent. 

De gemeente noemde zichzelf  'tuinstad' door de groene omgeving, die deel uitmaakt van het Groene Hart en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'. Daarnaast staan er in Hilversum veel landelijke omroepbedrijven waardoor Hilversum ook wel bekend staat als de mediastad.

Hilversum is een bekende en gezellige stad met een groene omgeving maar ook een erg gezellig centrum. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in het centrum te plaatsen en in de wat rustigere omgeving. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Hilversum?

Via ESH Media kun je in de gemeente Hilversum gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Gijsbrecht van Amstelstraat, de Utrechtse weg en de Havenstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Hilversum

Jouw campagne in Hilversum wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Hilversum is 200. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 16.334 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 408.350.

Jouw campagne in de gemeente Hilversum nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Wijdermeren en Baarn? 

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hilversum!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Hilversum

€ 1.245,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Hilversum

€ 375,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram