Buitenreclame Gemeente Bunnik

15.375 Inwoners

40 A0 displays

vanaf €80,- per week

Buitenreclame gemeente Bunnik


Buitenreclame Gemeente Bunnik

Bunnik is een gemeente en een plaats in de provincie Utrecht. Bunnik heeft een totale oppervlakte van 37,62 km2 waarvan 0,52 km2 water. De gemeente Bunnik telt in totaal 15.375 inwoners. 

De plaats Bunnik is een onderdeel van de gemeente Bunnik en ligt dus ook in de provincie Utrecht. Bunnik ligt dicht bij een knooppunt van spoorwegen en heeft een snelle verbinding met de stad Utrecht. Het dorp Bunnik ligt aan de N229 en heeft een afslag aan de rijksweg A12. Daarnaast heeft Bunnik ook nog een eigen treinstation; station Bunnik. 

Bunnik heeft verschillende mooie hotspots zoals de industriële locaties voor meetings & events. Dit zijn creatieve en culturele hotspots met verschillende mogelijkheden. Door jouw campagne op deze hotspots of op de weg er naartoe te plaatsen, maakt jouw campagne een grote kans door een groot publiek gezien te worden. En dat is waar wij voor gaan!

Adverteren in Bunnik?

Via ESH Media kun je in de gemeente Bunnik adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Achterdijk, de Singel en de Stationsweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Bunnik

Jouw campagne in Bunnik wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Bunnik is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.700 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 57.000.

Jouw campagne in de gemeente Bunnik nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in LeerdamZederik en Vianen of in de gemeenten Houten, Nieuwegein en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Start jouw campagne in Bunnik!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 462,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Bunnik.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 700,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Bunnik.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 80,00 per week

Evenementen zonder winstoogmerk, lokaal en cultureel.

Offerte

Andere producten in Bunnik

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram