Gemeente Vijfheerenlanden - Vianen

19573

Potentiële kopers

Buitenreclame Vianen

Vianen is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt in de provincie Utrecht. Vianen heeft een totale oppervlakte van 42,39 km2 en telt in totaal 16.360 inwoners. 

Vianen bestaat uit acht verschillende wijken: Amaliastein, Binnenstad, Blankenborch, De Plataan, De Hagen, Zederik, Hogeland en Monnikenhof I, II en III. Daarnaast heeft Vianen ook drie beleidstereinen: De Biezen, De Hagen en Gaasperwaard.

De stad Vianen ligt langs de Lek en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke forensenplaats, met twee belangrijke rijkswegen, de A2 en A27, die het gebied doorkruisen. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om langs deze rijkswegen te adverteren. Ook is het handig om in ieder wijk te adverteren. Op deze manier worden de meeste mensen bereikt.

Wat is er mogelijk in Vianen?

Via ESH Media kun je in de gemeente Vijfheerenlanden - Vianen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Langeweg, Bentz-Berg en de Lange Waaijsteeg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Vianen

Jouw campagne in Vianen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Vianen is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.830 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 76.600.

Jouw campagne in de gemeente Vianen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam en Zederik of in de gemeenten Nieuwegein en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Vianen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Vianen

€ 705,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Vianen

€ 210,00 per week

Lokale-niet commerciële verenigingen en kerken.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram