Gemeente Huizen

41248

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Huizen

De gemeente Huizen telt 41.428 inwoners. Door te adverteren met ESH zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Huizen?

Via ESH Media kunt u in de gemeente Huizen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Huizen

Uw campagne in Huizen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in de gemeente Huizen nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Eemnes, Hilversum, Wijdemeren en Baarn?

10679-yv-gemeente-huizen-g-4-inbraak-campagne.jpg  10588-ek-curves-huizen-najaarscampagne-huizen-2.jpg  10289-yv-gemeente-huizen-a-huizerdag-2017.jpg

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Huizen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

 


15 Dubbelzijdige displays huizen

€ 700,00 per week
Regulier Tarief 30 Vlakken Regulier tarief geldend voor alle partijen
Offerte

15 Dubbelzijdige displays Huizen

€ 105,00 per week
Gereduceerd tarief 30 Vlakken Evenementen uit de gemeente zonder winstoogmerk, sociaal-cultureel en zonder betrekking op een commercieel merk of product.
Offerte

Terug naar overzicht