Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Strijen

8.755 Inwoners

20 A0 displays

vanaf €440,- per week

Buitenreclame gemeente Hoeksche Waard


Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Strijen

Strijen is een plaats en voormalige gemeente in de Hoeksche Waard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en had een totale oppervlakte van 57,74 km2. Strijen telt in totaal  8.755 inwoners. Binnen de voormalige gemeente Strijen was het dorp Strijen het grootst.

Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Strijen onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard. De gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland zijn ook onderdeel van deze gemeente. Strijen is de oudste gemeente van de Hoeksche Waard en beschikt over heel veel uiteenlopende monumenten. Op de gemeentelijke monumentenlijst staan ongeveer zeventig verschillende objecten.

Strijen is een kleine gemeente waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Strijen?

 Via ESH Media kun je adverteren in dubbelzijdige A0-displays in kernen als Strijen, Mookhoek en Strijensas. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Julianastraat, Weelsedijk en de Schelpweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Strijen

Jouw campagne in Strijen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Strijen is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.836 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 38.360.

Jouw campagne in Strijen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Binnenmaas en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Strijen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Strijen

€ 485,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

70 Dubbelzijdige displays Hoeksche Waard

€ 2.499,00 per week

Pakketprijs voor 70 Dubbelzijdige displays incl. drukwerk in gemeente Hoeksche Waard. Verspreid over Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. €3999 voor 2 weken.

Offerte

Andere producten in Hoeksche Waard

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram