Gemeente Hoeksche Waard - Binnenmaas

28889

Potentiële kopers

Buitenreclame Binnenmaas

Binnenmaas is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard. Binnenmaas had als gemeente een totale oppervlakte van 75,60 km2 en telt in totaal 28.889 inwoners. 

Binnenmaas was eerder zelf een gemeente, maar maakt sinds 1 januari 2019 deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. De gemeenten Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Oud-Beijerland maken hier ook onderdeel van uit.
Binnenmaas heeft haar naam te danken aan de Binnenbedijkte Maas, wat een afgedamde tak van de Maas is die geheel binnen de gemeentegrenzen ligt.

Wat bijzonder aan Binnenmaas is, is dat de FrieslandCampina-fabriek in de gemeente, in Maasdam, ligt. Dit is in Nederland de grootste fabriek van dit bedrijf. Daarnaast staan er een paar korenmolens in de gemeente. Korenmolens worden vaak als iets historisch gezien en zijn dan ook erg populair voor een groot publiek. Voor jouw campagne is het dus gunstig om rondom de Korenmolens te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Binnenmaas?

Via ESH Media kun je in Binnenmaas gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Groeneweg, Blaaksedijk en de Sportlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Binnenmaas

Jouw campagne in Binnenmaas wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Binnenmaas is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.602 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 72.040.

Jouw campagne in Binnenmaas nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Strijen en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Binnenmaas!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Binnenmaas

€ 1.056,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram