Gemeente Hoeksche Waard - Cromstrijen

12778

Potentiële kopers

Buitenreclame Cromstrijen

Cromstrijen is een voormalige gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 70,31 km2. Cromstrijen telt in totaal 12.778 inwoners. 

De gemeente Cromstrijen bestond sinds 1 januari 1984 en maakt vanaf 1 januari 2019 deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. Ook de gemeenten Korendijk, Strijen, Binnenmaas en Oud-Beijerland horen bij deze gemeente. Cromstrijen heeft haar naam te danken aan de vroegere ambachtsheerlijkheid Cromstrijen. Een ambachtsheerlijkheid, ook wel gewoon ambacht genoemd, was de kleinste bestuurseenheid op het platteland. 

Cromstrijen is een kleine gemeente waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Cromstrijen?

Via ESH Media kun je in Cromstrijen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Molendijk, Oud Cromstijensedijk Oostzijde en de Burgemeester de Zeeuwstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Cromstrijen

Jouw campagne in Cromstrijen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Cromstrijen is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.917 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 39.170.

Jouw campagne in Cromstrijen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Binnenmaas en Strijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Cromstrijen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Cromstrijen

€ 368,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram