Gemeente Hoeksche Waard - Cromstrijen

12778

Potentiële kopers

Buitenreclame Cromstrijen

Cromstrijen telt 12.778 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Cromstrijen?

Via ESH Media kunt u in Cromstrijen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Cromstrijen

Uw campagne in Cromstrijen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in Cromstrijen nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in Oud-Beijerland, Binnenmaas en Strijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Cromstrijen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Cromstrijen

€ 361,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram