Gemeente Son en Breugel

17465

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Son en Breugel

Son en Breugel is een gemeente en een woonplaats en ligt in Noord-Brabant. De gemeente Son en Breugel heeft een totale oppervlakte van 26,51 km2 en telt in totaal 17.465 inwoners. 

De gemeente Son en Breugel bestaat enkel uit de dorpen Son en Breugel. De naam van de gemeent is dus makkelijk te verklaren. Het maakt verder ook deel uit van de samenwerkingsverband van 21 gemeenten; Metropoolregio Eindhoven. Het ligt dan ook pal naast Eindhoven. 

Veel mensen kennen Son en Breugel van de Meubelplein Ekkersrijt. Het is een heel groot woonplein, de grootste van het zuiden. Deze woonboulevard is een ware trekpleister met gratis parkeerdek. Dit maakt het ook een ideale plaats om te adverteren in de borden langs de weg. De doelgroep die daar komt, is uit op nieuwe spullen! 

Wat is er mogelijk in Son en Breugel?

Via ESH Media kun je in de gemeente Son en Breugel gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Heerbaan en Kempenbaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 10 & 15.

Plaatsing in Son en Breugel

Jouw campagne in Son en Breugel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Son en Breugel is 25. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Son en Breugel nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Boekel en Veldhoven?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Son en Breugel!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Son en Breugel

€ 536,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Son en Breugel

€ 804,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Son en Breugel

€ 353,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram