Gemeente Veldhoven

45337

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Veldhoven

Veldhoven is een gemeente en een stad en ligt in Noord-Brabant. De gemeente Veldhoven heeft een totale oppervlakte van 31,89 km2 en telt in totaal 45.337 inwoners. 

De gemeente Veldhoven bestaat enkel uit de stad Veldhoven. In begin vorige eeuw waren dit nog 4 verschillende gemeenten; Meerveldhoven, Oerle, Veldhoven en Zeelst. Dit is samengevoegd en tientallen jaren door nieuwbouw aan elkaar gegroeid. Hierdoor is er één mooie grote bebouwde kom ontstaan. Je ziet in Veldhoven diverse karakters terugkomen van oudsher wat het tot een leuke gemeente vol diversiteit maakt.

Veldhoven kent veel recreatie en ligt tegen Eindhoven aan. Je kunt dus het dorpse sfeer opzoeken, maar ook gemakkelijk de stad in gaan. Veldhoven zelf kent naast het dorpse ook het stadse. De gemeente ligt verder langs de A67 en A2, twee belangrijke toegangswegen. Al met al is de gemeente Veldhoven een ideale plek om te adverteren!

Wat is er mogelijk in Veldhoven?

Via ESH Media kun je in de gemeente Veldhoven gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Heerbaan en Kempenbaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 15.

Plaatsing in Veldhoven

Jouw campagne in Veldhoven wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Veldhoven is 45. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Veldhoven nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Son en Breugel?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Veldhoven!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Veldhoven

€ 662,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram