Buitenreclame Gemeente Boekel

10442

Potentiële kopers

Buitenreclame in Gemeente Boekel

Boekel is een gemeente in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 34,51 km2 waarvan maar 0,01 km2 water is. De gemeente Boekel telt in totaal 10.588 inwoners. 

De gemeente Boekel bestaat uit Beers, Cuijk, Haps, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. Verder ligt de gemeente op de Peelrand. De Peel is een voor een groot deel afgegraven hoogveengebied op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het hoogveengebied strekte zich uit van Weert in het zuiden tot Grave in het Noorden. Voor een hele lange periode vormde dit een rijksgrens.

Boekel staat bekend om de uitgestrekte weilanden, de grote bossen, de unieke peelrandbreuk en de Brabantse gezelligheid. Dit biedt kansen voor jouw campagne. Door jouw campagne op deze populaire plekken te hangen of op de weg er naartoe, heeft jouw campagne de meeste kans om op te vallen bij het publiek. En dat is waar wij voor gaan!

Wat is er mogelijk in Boekel?

Via ESH Media kun je in de gemeente Boekel gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals langs de N605, de Erpseweg, de Statenweg en de Arendstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Reclameborden plaatsen in Boekel?

Jouw campagne in Boekel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Boekel is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.946 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 59.460.

Uw campagne in de gemeente Boekel nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Cuijk en Venray?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Boekel!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Boekel

€ 239,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Boekel

€ 119,00 per week

Voor verenigingen, culturele- en charitatieve instellingen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram