Buitenreclame Gemeente Boekel

11.021 Inwoners

10 A0 displays

vanaf €135,- per week

Buitenreclame gemeente Boekel


Buitenreclame in Gemeente Boekel

Boekel is een gemeente in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 34,51 km2 waarvan maar 0,01 km2 water is. De gemeente Boekel telt in totaal 11.021 inwoners. 

De gemeente Boekel bestaat uit Beers, Cuijk, Haps, Katwijk, Sint Agatha en Vianen. Verder ligt de gemeente op de Peelrand. De Peel is een voor een groot deel afgegraven hoogveengebied op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het hoogveengebied strekte zich uit van Weert in het zuiden tot Grave in het Noorden. Voor een hele lange periode vormde dit een rijksgrens.

Boekel staat bekend om de uitgestrekte weilanden, de grote bossen, de unieke peelrandbreuk en de Brabantse gezelligheid. Dit biedt kansen voor jouw campagne. Door jouw campagne op deze populaire plekken te hangen of op de weg er naartoe, heeft jouw campagne de meeste kans om op te vallen bij het publiek. En dat is waar wij voor gaan!

Adverteren in Boekel?

Via ESH Media kun je in de gemeente Boekel adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals langs de N605, de Erpseweg, de Statenweg en de Arendstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Reclameborden plaatsen in Boekel?

Jouw campagne in Boekel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Boekel is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.946 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 59.460.

Uw campagne in de gemeente Boekel nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Cuijk en Venray?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Boekel!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Boekel

€ 295,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Boekel

€ 135,00 per week

Voor verenigingen, culturele- en charitatieve instellingen.

Offerte

Andere producten in Boekel

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram