Buitenreclame Gemeente Son en Breugel

17.605 Inwoners

25 A0 displays

vanaf €590,- per week

Buitenreclame gemeente Son en Breugel


Buitenreclame Gemeente Son en Breugel

Son en Breugel is een gemeente en een woonplaats en ligt in Noord-Brabant. De gemeente Son en Breugel heeft een totale oppervlakte van 26,51 km2 en telt in totaal 17.605 inwoners. 

De gemeente Son en Breugel bestaat enkel uit de dorpen Son en Breugel. De naam van de gemeent is dus makkelijk te verklaren. Het maakt verder ook deel uit van de samenwerkingsverband van 21 gemeenten; Metropoolregio Eindhoven. Het ligt dan ook pal naast Eindhoven. 

Veel mensen kennen Son en Breugel van de Meubelplein Ekkersrijt. Het is een heel groot woonplein, de grootste van het zuiden. Deze woonboulevard is een ware trekpleister met gratis parkeerdek. Dit maakt het ook een ideale plaats om te adverteren in de borden langs de weg. De doelgroep die daar komt, is uit op nieuwe spullen! 

Adverteren in Son en Breugel?

Via ESH Media kun je in de gemeente Son en Breugel adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Heerbaan en Kempenbaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 10 & 15.

Plaatsing in Son en Breugel

Jouw campagne in Son en Breugel wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Son en Breugel is 25. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Son en Breugel nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Boekel en Veldhoven?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Son en Breugel!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Son en Breugel

€ 649,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Son en Breugel

€ 325,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Son en Breugel

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram