Buitenreclame Gemeente Ridderkerk

46.768 Inwoners

80 A0 displays

vanaf €300,- per week

Buitenreclame gemeente Ridderkerk


Buitenreclame Gemeente Ridderkerk

Ridderkerk is een plaats en een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 25,26 km2. De gemeente Ridderkerk telt in totaal 46.768 inwoners. 

Ridderkerk ligt op het eiland IJsselmonde, wat een eiland is in de streek in de Maasdelta in Nederland. Het eiland is omsloten door de Nieuwe Maas in het noorden, de Oude Maas in het zuiden en de Noord in het oosten. 

De gemeente Ridderkerk behoort tot een van de BAR-gemeenten. De BAR-gemeenten is een samenwerking tussen drie verschillende gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Daarnaast behoort de gemeente ook tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Bij Ridderkerk ligt het drukke verkeersknooppunt 'Ridderkerk' van de Rijkswegen A15 en A16. Daarnaast ligt in Ridderkerk ook de Rijksweg A38, dit is met 1,5 km de kortste snelweg van Nederland. Het is voor jouw campagne gunstig om deze te plaatsen rondom het drukke verkeersknooppunt. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Ridderkerk?

Via ESH Media kun je in de gemeente Ridderkerk adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Rotterdamseweg, Burgemeester de Zeeuwstraat en rondom het winkelhart van Ridderkerk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Ridderkerk

Jouw campagne in Ridderkerk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Ridderkerk is 80. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.257 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 125.149.

Jouw campagne in de gemeente Ridderkerk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam of Zwijndrecht?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Ridderkerk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Ridderkerk

€ 1.099,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor partijen buiten de gemeente.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Ridderkerk

€ 998,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor partijen binnen de gemeente

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Ridderkerk

€ 300,00 per week

Gereduceerd tarief
40 Vlakken

Voor alle niet-commerciële en culturele evenementen binnen de gemeente.

Offerte

Andere producten in Ridderkerk

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram