Buitenreclame Gemeente Reimerswaal

22.932 Inwoners

30 A0 displays

vanaf €688,- per week

Buitenreclame gemeente Reimerswaal


Buitenreclame Gemeente Reimerswaal

Reimerswaal is een gemeente en ligt in de provincie Zeeland en heeft een totale oppervlakte van 242,42 km2. De gemeente Reimerswaal telt in totaal 22.932 inwoners. 

Reimerswaal behoort bij het oostelijk deel van Midden-Zeeland, ook wel Zuid-Beveland genoemd. Het dorp Yerseke is de kern van de gemeente Reimerswaal en staat bekend om de mossel- en oesterhandel.
De gemeente Reimerswaal heeft haar naam te danken aan de Middeleeuwse stad genaamd Reimerswaal die ten noorden van de huidige gemeente lag.

De gemeente Reimerswaal bestaat uit de gemeenten:  Krabbendijke, Kruiningen, Rilland-Bath, Waarde en Yerseke. Daarnaast liggen er zes gemeenten om Reimerswaal heen: Tholen, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Antwerpen, Hulst en Kapelle.

Reimerswaal ligt in Zeeland wat in de zomer erg populair is. Het is erg gunstig om jouw campagne dan te plaatsen op de meest drukke plekken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Reimerswaal?

Via ESH Media kun je in de gemeente Reimerswaal adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Parallelweg, Oostweg en Westweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Reimerswaal

Jouw campagne in Reimerswaal wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Reimerswaal is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.502 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 97.530.

Jouw campagne in de gemeente Reimerswaal nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeenten Kapelle, Middelburg, Schouwen-Duiveland?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Reimerswaal!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Reimerswaal

€ 760,00 per week

Regulier Tarief
30 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Reimerswaal

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram