Buitenreclame Gemeente Epe

33.232 Inwoners

40 A0 displays

vanaf €115,- per week

Buitenreclame gemeente Epe


Buitenreclame Gemeente Epe

Epe is een gemeente en een dorp en ligt in Gelderland. De gemeente Epe heeft een totale oppervlakte van 157,37 km2 en telt in totaal 33.232 inwoners. De dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen behoren tot de gemeente Epe.

De gemeente Epe ligt pal naast de Veluwe. Een heerlijk groot gebied om een frisse neus te halen. Hierdoor trekt de gemeente dan ook veel toeristen aan en is het in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. In de Veluwe zijn veel wilde dieren te vinden, echter kampt Epe al jaren met overlast van wilde zijnen, oeps!

Epe trekt niet alleen veel toeristen door de Veluwe, maar ook door de vele vondsten die terug te vinden zijn uit de prehistorie. Voorbeelden zijn de grafheuvels en celtic fields (vierkante akkers gescheiden door lage afscheidingen). Er is dus altijd wat te beleven in Epe, een mooie gemeente om dus zichtbaar te zijn en te adverteren! Psst.. Nog een leuk feitje; Marc Overmars komt uit de gemeente Epe en heeft to zijn 14e bij SV Epe gevoetbald. De rest is geschiedenis!

Adverteren in Epe?

Via ESH Media kun je in de gemeente Epe adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Hoofdstraat en de Eekterweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 10 & 15.

Plaatsing in Epe

Jouw campagne in Epe wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Epe is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is niet niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Epe nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Dronten en Putten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Epe!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Epe

€ 485,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Epe

€ 725,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Epe

€ 115,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Epe

€ 173,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Epe

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram