Gemeente Putten

24362

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Putten

Putten is een gemeente en een stad en ligt in Gelderland. De gemeente Putten heeft een totale oppervlakte van 87,45 km2 en telt in totaal 24.362 inwoners. 

Putten staat voornamelijk bekend vanwege de Veluwe. De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Heerlijk om dus even tot rust te komen. Het andere gedeelte van Putten is voor het grootste deel Akkerland. In het westen ligt het ook nog aan water, Putten heeft dan ook een aantaal recreatiestranden en een jachthaven. Het water waar het aan ligt zijn de (rand)meren van Flevoland, ook wel het Nuldernauw genoemd.

Putten telt duizenden recreanten en is voor jou dus een hele interessante gemeente om te adverteren. Iedereen loopt of fietst lekker door de prachtige natuur van de gemeente Putten. Er is ook veel horeca te vinden en er wordt regelmatig een evenement georganiseerd in het centrum. Putten is dus een aantrekkelijke gemeente met voor ieder wat wils.

Wat is er mogelijk in Putten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Putten gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Dorpsstraat en de Kerkstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 10.

Plaatsing in Putten

Jouw campagne in Putten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Putten is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.955 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 49.550.

Jouw campagne in de gemeente Putten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bunschoten, Dronten en Epe?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Putten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Putten

€ 458,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram