Gemeente Leidschendam - Voorburg

75921

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg telt 75.921 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Leidschendam-Voorburg?

Via ESH Media kunt u in Leidschendam-Voorburg gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Leidschendam-Voorburg

Uw campagne in Leidschendam-Voorburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in de gemeente Leidschendam-Voorburg nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Wassenaar of Voorschoten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Leidschendam-Voorburg!

Voor maatschappelijke campagnes die geen winst oormerkt hebben kunt u ook bij ons terecht. Mocht u zich afvragen of u hier in aanmerking voor kan komen klik hier of bel naar 0348 689 362 voor meer informatie.

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


Volg onze projecten ook op Instagram20 Dubbelzijdige displays Leidschendam - Voorburg

€ 750,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen

Offerte

Terug naar overzicht