Gemeente Wassenaar

25768

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Wassenaar

Wassenaar is een plaats en een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Wassenaar heeft een totale oppervlakte van 62,4 km2 en telt in totaal 25.479 inwoners. 

Wassenaar bestaat uit een dorpskern met waar een bosrijke omgeving met villa's en landhuizen omheen ligt. Vele hiervan zijn vanoudsher buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Naast het feit dat deze onderzak bieden aan veel vermogende bewoners, bieden deze ook onderdak aan bedrijven en consulaten. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben tot begin 2019 in een woning op het landgoed Eikenhorst gewoond.

Binnen de gemeente Wassenaar liggen naast het gelijknamige dorp nog het gehucht genaamd Maaldrift, twee buurtschappen genaamd Rijksdorp en Den Deijl en vier wijken genaamd Nieuw Wassenaar, Oud Wassenaar, De Kieviet en Kerkehout.

Wat is er mogelijk in Wassenaar?

Via ESH Media kun je in de gemeente Wassenaar gebruik maken van onze dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Jagerslaan, Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Katwijkseweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Wassenaar

Jouw campagne in Wassenaar wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Wassenaar is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.312 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 43.120.

Jouw campagne in de gemeente Wassenaar nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Voorschoten of Leidschendam-Voorburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Wassenaar!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Wassenaar

€ 528,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Wassenaar.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Wassenaar

€ 442,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Wassenaar.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Wassenaar

€ 283,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram