Buitenreclame Gemeente Leidschendam - Voorburg

76.477 Inwoners

120 A0 displays

vanaf €853,- per week

Buitenreclame gemeente Leidschendam - Voorburg


Gemeente Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 35,62 km2. Leidschendam-Voorburg telt in totaal 76.477 inwoners. 

De gemeente Leidschendam-Voorburg is ontstaan uit de gemeenten Voorburg, Veur en Stompwijk en dat zijn ook de gemeenten waar de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg uit bestaat. Op 1 januari 2002 ontstond de gemeente uit een fusie van Leidschendam en Voorburg, vandaar ook de naam.

De gemeente Leidschendam-Voorburg maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Daarnaast wordt de gemeente doorsneden door het Rijn-Schiekanaal, dat nu meer bekend staat als de Vliet. De vliet verdeelt het grondgebied van de gemeente in twee volledig verschillende delen: ten westen van de Vliet is de gemeente geheel geürbaniseerd en bestaat uit de aan elkaar gegroeide steden Voorburg en Leidschendam; ten oosten van de Vliet ligt een relatief groot open veenweidegebied met daarin het dorp Stompwijk en de buurtschap Wilsveen. Door de twee delen is het voor jouw campagne het meest gunstig om in beide delen te adverten zodat veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Leidschendam-Voorburg?

Via ESH Media kun je in Leidschendam-Voorburg adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Prins Bernhardlaan, Noordsingel en Heuvelweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Reclameborden in Leidschendam-Voorburg

Jouw campagne in Leidschendam-Voorburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Leidschendam-Voorburg is 120. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Leidschendam-Voorburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Wassenaar of Voorschoten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Leidschendam-Voorburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Leidschendam-Voorburg

€ 899,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Leidschendam - Voorburg

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram