Buitenreclame Gemeente Leidschendam - Voorburg

75921

Potentiële kopers

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 35,62 km2. Leidschendam-Voorburg telt in totaal 75.425 inwoners. 

De gemeente Leidschendam-Voorburg is ontstaan uit de gemeenten Voorburg, Veur en Stompwijk en dat zijn ook de gemeenten waar de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg uit bestaat. Op 1 januari 2002 ontstond de gemeente uit een fusie van Leidschendam en Voorburg, vandaar ook de naam.

De gemeente Leidschendam-Voorburg maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Daarnaast wordt de gemeente doorsneden door het Rijn-Schiekanaal, dat nu meer bekend staat als de Vliet. De vliet verdeelt het grondgebied van de gemeente in twee volledig verschillende delen: ten westen van de Vliet is de gemeente geheel geürbaniseerd en bestaat uit de aan elkaar gegroeide steden Voorburg en Leidschendam; ten oosten van de Vliet ligt een relatief groot open veenweidegebied met daarin het dorp Stompwijk en de buurtschap Wilsveen. Door de twee delen is het voor jouw campagne het meest gunstig om in beide delen te adverten zodat veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Leidschendam-Voorburg?

Via ESH Media kun je in Leidschendam-Voorburg gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Prins Bernhardlaan, Noordsingel en Heuvelweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Reclameborden in Leidschendam-Voorburg

Jouw campagne in Leidschendam-Voorburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Leidschendam-Voorburg is 120. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Leidschendam-Voorburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Wassenaar of Voorschoten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Leidschendam-Voorburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Leidschendam-Voorburg

€ 765,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Leidschendam-Voorburg

€ 286,00 per week

Maatschappelijke campagnes zonder winstoogmerk.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram