Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Vijfhuizen

4.840 Inwoners

5 A0 displays

vanaf €130,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Vijfhuizen

Vijfhuizen is een dorp in de gemeetne Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Vijfhuizen telt in totaal 4.840 inwoners. Vijfhuizen ligt tegenover Haarlem en naast Vijfhuizen liggen Cruquius en Nieuwebrug. In Vijfhuizen liggen 4 verschillende wijken/buurten: Mient, Nes, Baarsjes en Stellinghof. Stellinghof is een van de Haarlemmermeerse Vinex-wijken. Vinex is een afkorting van Vierde Nota Ruimtelijke Ordening Extra. Stellinghof is te herkennen aan de bijzondere architectuur.

Vijfhuizen heeft een ondernemingsvereniging, een actieve dorpsvereniging, een wijkraad in Stellinghof, een feestweekcommissie en een oranjecommissie. Voor de jongeren heeft Vijfhuizen twee verschillende verenigingen die de Spiering en de Jungle worden genoemd. 

Vijfhuizen heeft dus verschillende wijken en er worden veel activiteiten georganiseerd. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze rondom deze activiteiten te plaatsen en in de wijken. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Vijfhuizen?

Via ESH Media kun je in Vijfhuizen adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Kromme Spieringweg, Spieringweg en Vijfhuizerweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Vijfhuizen

Jouw campagne in Vijfhuizen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Vijfhuizen is 5. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 24.423 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 122.115.

Jouw campagne in Vijfhuizen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Zwanenburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Vijfhuizen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

5 Dubbelzijdige displays Vijfhuizen

€ 339,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Vijfhuizen

€ 130,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram