Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Zwanenburg

7.935 Inwoners

10 A0 displays

vanaf €130,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Zwanenburg

Zwanenburg is een dorp in  de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Zwanenburg heeft een totale oppervlakte van 4,92 km2 telt in totaal 7.935 inwoners. 

Zwanenburg vormt eigenlijk een tweelingdorp met Halfweg. Echter behoort Halfweg historisch geizen bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude terwijl Zwanenburg bij de gemeente Haarlemmermeer hoort. Sinds de fusie op 1 januari 2019, vallen beide dorpen onder de gemeente Haarlemmermeer.

Zwanenburg heeft haar naam te danken aan het Gemeenlandshuis Swanenburg in Halfweg en heeft haar bestaan te danken aan de landarbeiders die na de drooglegging van het Haarlemmermeer, hun huizen  onderaan de dijk op goedkopere gronden bouwden.

Zwanenburg is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Zwanenburg?

Via ESH Media kun je in Zwanenburg adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Domineeslaan, Dennenlaan en de Zwanerburgerdijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Zwanenburg

Jouw campagne in Zwanenburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Zwanenburg is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.502 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 17.510.

Jouw campagne in Zwanenburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Badhoevedorp?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zwanenburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

5 Dubbelzijdige displays Zwanenburg

€ 339,00 per week

Regulier Tarief
10 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Zwanenburg

€ 130,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram