Gemeente Zwanenburg

7540

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Zwanenburg

De gemeente Zwanenburg telt 7.540 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk Zwanenburg ?

Via ESH Media kunt u in de gemeente Zwanenburg gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Zwanenburg

Uw campagne in Zwanenburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in de gemeente Schiphol-Rijk nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Badhoevedorp?

zwanenburg1.jpg  zwanenburg2.jpg  zwanenburg3.jpg

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Zwanenburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


10 Dubbelzijdige displays zwanenburg

€ 514,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen

Offerte

Terug naar overzicht