Buitenreclame Gemeente Papendrecht

32208

Potentiële kopers

Buitenreclame in Gemeente Papendrecht

Papendrecht is een plaats en een gemeente in de Alblasserwaard en ligt in de provincie Zuid-Holland. Papendrecht heeft een totale oppervlakte van 10,79 km2 en telt in totaal 32.290 inwoners. 

Papendrecht behoort tot de regio Drechtsteden en wordt omringd door zes andere gemeenten, namelijk: Dordrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Daarnaast stromen er twee verschillende rivieren langs Papendrecht: Aan de westkant van de gemeente stroomt de rivier de Noord en aan de zuidkant de Merwede.

Papendrecht heeft 11 verschillende wijken: Bloemenbuurt, Het Eiland/Merwehoord, De Kooij, Kraaihoek, Middenpolder, Molenpolder, Molenvliet, Oostpolder, Vriesenpolder, Westpolder en Wilgendonk.

Doordat Papendrecht veel verschillende wijken heeft, is het voor jouw campagne gunstig om deze in al deze wijken te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Papendrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Papendrecht gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Burgemeester Keijzerweg, Veerweg en bij het winkelcentrum De Meent gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Reclameborden in Papendrecht plaatsen?

Jouw campagne in Papendrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Papendrecht is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 12.718 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 254.360.

Jouw campagne in de gemeente Papendrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Dordrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Papendrecht!

0

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Papendrecht

€ 927,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Papendrecht

€ 464,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Papendrecht

€ 164,00 per week

Gereduceerd Tarief
20 Vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Papendrecht

€ 328,00 per week

Gereduceerd Tarief
40 Vlakken

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram