Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Oud-Beijerland

24167

Potentiële kopers

Buitenreclame in Gemeente Hoeksche Waard - Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een plaats en een voormalige gemeente in de provincie Zuid-Holland. Oud-Beijerland telt in totaal 24.355 inwoners. Sinds 1 januari 2019 maakt Oud-Beijerland onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard. De gemeenten gemeenten Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas zijn hier ook onderdeel van. 

Oud-Beijerland was een agrarische gemeente. Nu is het ook een forensendorp. Daarnaast heeft Oud-Beijerland een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas. Oud-Beijerland heeft een jachthaven.

Oud-Beijerland is de grootste plaats in de Hoeksche Waard waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Oud-Beijerland?

Via ESH Media kun je in Oud-Beijerland gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Langeweg, Randweg en Beneden Oostdijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Reclameborden in Oud-Beijerland plaatsen?

Jouw campagne in Oud-Beijerland wordt op zaterdag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Oud-Beijerland is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.628 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 112.560.

Jouw campagne in Oud-Beijerland nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Strijen, Korendijk, Cromstrijen en Binnenmaas?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Oud-Beijerland!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Oud-Beijerland

€ 829,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram