Gemeente Druten

18604

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Druten

Druten is een plaats en een gemeente in de provincie Gelderland en heeft een totale oppervlakte van 42,50 km2. De gemeente Druten telt in totaal 18.796 inwoners. 

De gemeente Druten bestaat naast Druten ook nog uit vier andere kerkdorpen: Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk en uit twee gehuchten: Molenhoek en Neersteind. 

Druten ligt tussen de Maas en de Waal, deze rivieren hebben dit gebied dan ook gevormd en een karakter gegeven. Door de mooie dijken, mooie natuurgebieden en de vruchtbare boomgaarden is dit gebied erg populair onder wandelaars en fietsers. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om deze onder andere langs de fiets- en wandelroutes te plaatsen!

Wat is er mogelijk in Druten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Druten gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Van Heemstraweg en Scharenburg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Druten

Jouw campagne in Druten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Druten is 30. 

Jouw campagne in de gemeente Druten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Westervoort.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Druten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Druten

€ 569,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram