Gemeente Westervoort

14988

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Westervoort


De gemeente Westervoort telt 14.988 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Westervoort?


Via ESH Media kunt u in de gemeente Westervoort gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Westervoort


Uw campagne in Westervoort wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

12553-ek-wyborgh-optiek-naamsbekendheid-1.jpg  12291-yv-event-support-holland-bob-campagne-zomer-1.jpg  10828-simi-helmond-b-v-westervoort-1.jpg

Uw campagne in de gemeente Westervoort nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in onze andere gemeenten?

Volledige service


Bij ESH denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.


 Start uw campagne in Westervoort !

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 380,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 210,00 per week

Lokale niet-commerciële campagnes.

Offerte

Terug naar overzicht