Gemeente Westervoort

14988

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Westervoort

Westervoort is een plaats en een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 7,84 km2 en telt in totaal 14.944 inwoners. 

De gemeente Westervoort wordt omringd door de gemeenten: Arhem, Rheden, Zevenaar, Duiven en Lingewaard. Ook ligt Westervoort langs de Nederrijn en de IJssel. 

Westervoort vormt samen met de gebieden van de gemeenten Zevenaar en Duiven de streek Liemers. Liemers telt in totaal bijna 84.000 inwoners. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om in de streek Liemers te adverteren. Op deze manier heb je een groter bereik voor jouw campagne!

Wat is er mogelijk in Westervoort?

Via ESH Media kun je in de gemeente Westervoort gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Rivierweg, Rijksweg en de Hamersestraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Westervoort

Jouw campagne in Westervoort wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Westervoort is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.200 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 138.000.

Jouw campagne in de gemeente Westervoort nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Duiven?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

 Start jouw campagne in Westervoort!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 398,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Westervoort

€ 220,00 per week

Lokale niet-commerciële campagnes.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram