Buitenreclame Gemeente Druten

19.162 Inwoners

30 A0 displays

vanaf €569,- per week

Buitenreclame gemeente Druten


Buitenreclame Gemeente Druten

Druten is een plaats en een gemeente in de provincie Gelderland en heeft een totale oppervlakte van 42,50 km2. De gemeente Druten telt in totaal 19.162 inwoners. 

De gemeente Druten bestaat naast Druten ook nog uit vier andere kerkdorpen: Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk en uit twee gehuchten: Molenhoek en Neersteind. 

Druten ligt tussen de Maas en de Waal, deze rivieren hebben dit gebied dan ook gevormd en een karakter gegeven. Door de mooie dijken, mooie natuurgebieden en de vruchtbare boomgaarden is dit gebied erg populair onder wandelaars en fietsers. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om deze onder andere langs de fiets- en wandelroutes te plaatsen!

Adverteren in Druten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Druten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Van Heemstraweg en Scharenburg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Druten

Jouw campagne in Druten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Druten is 30. 

Jouw campagne in de gemeente Druten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Westervoort.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Druten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Druten

€ 569,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Druten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram