Buitenreclame Gemeente Alblasserdam

20.135 Inwoners

50 A0 displays

vanaf €185,- per week

Buitenreclame gemeente Alblasserdam


Buitenreclame Gemeente Alblasserdam

Alblasserdam is een stad en een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Alblasserdam heeft een totale oppervlakte van 10,06 km2 waarvan 1,27 km2 water is. De gemeente telt in totaal 20.135 inwoners. 

Alblasserdam ligt naast de beek Alblas waar een dam is gebouwd. Hier is de naam van de gemeente dan ook van afgeleid. Inwoners van Alblasserdam worden Alblasserdammers genoemd. Wanneer je maar één persoon aanspreekt, noem je degene een Alblasserdammer.
Alblasserdam maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. Kinderdijk is een klein dorpje met de grootste en bekendste concentratie windmolens in Nederland. Een klein deel van Kinderdijk behoort tot Alblasserdam.

Kinderdijk is wereldwijd bekend door de Kinderdijkse Molens. Kinderdijk heeft 19 windmolens en een waterpomp. Kinderdijk is dan ook een erg populaire bestemming voor een dagje uit. Doordat hier veel mensen op afkomen, is dit een perfecte plek voor jouw campagne!

Adverteren in Alblasserdam?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren in de gemeente Alblasserdam. Via ESH Media kun je gebruik maken van dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze in Alblasserdam op A-locaties zoals de Helling, de Randweg en de Rijnstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 15 aangeboden.

Plaatsing in Alblasserdam

Jouw campagne in Alblasserdam wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Alblasserdam is 50. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.627 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 144.405.

Jouw campagne in de gemeente Alblasserdam nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente: Binnenmaas, Oud-Beijerland of zet uw campagne landelijk in via onze displays.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Alblasserdam!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 845,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 565,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 185,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 279,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Alblasserdam

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram