Buitenreclame Gemeente Dronten

42.662 Inwoners

60 A0 displays

vanaf €735,- per week

Buitenreclame gemeente Dronten


Buitenreclame Gemeente Dronten

Dronten is een plaats en een gemeente in de provincie Flevoland Oostelijk Flevoland. De gemeente Dronten heeft een totale oppervlakte van 333,57 km2 en telt in totaal 42.662 inwoners. De plaatst Dronten telt in totaal 28.125 inwoners. 

Oostelijk Flevoland is de derde droogmakerij, ook wel polder genoemd, die is aangelegd in verband met de Zuiderzeewerken. Tegenwoordig is Oostelijk Flevoland een onderdeel van de provincie Flevoland. Oostelijk Flevoland wordt omringd door het Ketelmeer, het Vossemeer, het Drontermeer, het Veluwemeer, de Knardijk en het IJsselmeer.

De polder Oostelijk Flevoland is aangelegd tussen de jaren 1950 en 1957 en heeft een totale grootte van 540 km2. Lelystad is de grootste stad in deze polder. Verder liggen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant ook in deze polder. De A6 is de belangrijkste weg die door deze polder gaat, omdat deze weg Amsterdam via Lelystad met Emmeloord in verband brengt. Het is dan ook erg gunstig voor jouw campagne langs de belangrijkste weg van de gemeente te plaatsen.

Adverteren in Dronten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Dronten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de West, de Zuid, Wilsentweg en de Gildepenningdreef gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Dronten

Jouw campagne in Dronten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Dronten is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.042 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 80.840.

Jouw campagne in de gemeente Dronten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Epe en Putten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Dronten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Dronten

€ 810,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Dronten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram