Buitenreclame Gemeente Middelburg

49.042 Inwoners

150 A0 displays

vanaf €444,- per week

Buitenreclame gemeente Middelburg


Buitenreclame Gemeente Middelburg

Middelburg is een gemeente in de provincie Zeeland en heeft een totale oppervlakte van 53,04 km2. De gemeente Middelburg telt in totaal 49.042 inwoners. De gemeente is ontstaan op 1 januari 1997 en is tot stand gekomen nadat er een aantal herindelingen hebben plaatsgevonden. 

Aan de gemeente Middelburg grenzen de gemeenten Veere, Goes, Borsele en Vlissingen. Daarnaast bestaat Middelburg uit elf verschillende wijken: de Binnenstad, Dauwendaele, Griffioen, Klarenbeek - Veersepoort, Mortiere, Nieuw Middelburg, 't Zand - Stromenwijk - Rittenburg, Zuid, Arnemuiden, Sint Laurens en Nieuw- en Sint Joosland. Ook bestaat Middelburg nog uit vier verschillende buurtschappen: Brigdamme, Nieuwe Abeele, Oudedorp en Schellach.

De gemeente Middelburg heeft dus veel verschillende wijken en buurtschappen. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in ook in deze wijken en buurtschappen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Middelburg?

Via ESH Media kun je in de gemeente Middelburg adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Schroeweg, Torenweg en de President Rooseveltlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Middelburg

Jouw campagne in Middelburg wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Middelburg is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.989 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 174.725.

Jouw campagne in de gemeente Middelburg nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Kapelle en Schouwen-Duiveland?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Middelburg!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 1.199,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen van buiten Middelburg.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 1.150,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen binnen Middelburg.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Middelburg

€ 444,00 per week

Niet commerciële evenementen en cultuur.

Offerte

Andere producten in Middelburg

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram