Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Korendijk

10.825 Inwoners

20 A0 displays

vanaf €413,- per week

Buitenreclame gemeente Hoeksche Waard


Buitenreclame Gemeente Hoeksche Waard - Korendijk

Korendijk was een van de vijf gemeenten op het eiland Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Korendijk telt 10.825 inwoners. 

De gemeente Korendijk bestond sinds 1 januari 1984 en maakt vanaf 1 januari 2019 deel uit van de gemeente Hoeksche Waard. Ook de gemeenten Cromstrijen, Strijen, Binnenmaas en Oud-Beijerland horen bij deze gemeente.

Wat in Korendijk het meeste ruimte inneemt, zijn de landbouw en de boomgaarden. Daarnaast staan de dijken vol met schapen en koeien. Doordat Korendijk een groen en stil karakter heeft, trekt het gebied veel mensen die er een dagje op willen uittrekken om bijvoorbeeld te wandelen, fietsen of zeilen. Dit is perfect voor jouw campagne! Door jouw campagne op deze plekken te plaatsen, zullen veel mensen jouw campagne zien!

Adverteren in Korendijk?

Via ESH Media kun je adverteren in dubbelzijdige A0-displays in kernen als Nieuw-Beijerland, Goudswaard, Piershil, Zuid-Beijerland en Tiengemeten. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Korendijk

Jouw campagne in Korendijk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Korendijk is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 753 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 7.530.

Jouw campagne in Korendijk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Cromstrijen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Korendijk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Korendijk

€ 454,00 per week

Regulier Tarief
20 vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

70 Dubbelzijdige displays Hoeksche Waard

€ 2.499,00 per week

Pakketprijs voor 70 Dubbelzijdige displays incl. drukwerk in gemeente Hoeksche Waard. Verspreid over Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen. €3999 voor 2 weken.

Offerte

Andere producten in Hoeksche Waard

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram