Buitenreclame Gemeente Kaag en Braassem

27.756 Inwoners

30 A0 displays

vanaf €797,- per week

Buitenreclame gemeente Kaag en Braassem


Buitenreclame Gemeente Kaag en Braassem

Kaag en Braassem is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 72,24 km2. De gemeente Kaag en Braassem telt in totaal 27.756 inwoners. 

Op 1 januari 2009 is de gemeente Kaag en Braassem ontstaan de gemeente Alkemade en de gemeente Jacobswoude werden samengevoegd. Kaag en Braassem bestaat uit de volgende tien dorpen: Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge en de volgende vier buurtschappen: Bilderdam, Ofwegen, Vriezekoop en Zevenhuizen. Daarnaast grenst Kaag en Braassem aan de volgende gemeenten: Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Teylingen en Haarlemmermeer.

Kaag en Braassem heeft een rijk cultureel leven, met verschillende sociëteiten en kunstenaarsverenigingen. Zoals vanouds wordt er veel muziek gemaakt in de gemeente. Zo komen diverse popgroepen zoals Kopna Kopna, Kitty Contana en Rene SG dan ook uit deze regio. Naast muziek worden ook andere kunstvormen in Kaag en Braassem bedreven. Zo zijn er enkele toneelverenigingen, zoals het professionele theatergezelschap De Veenfabriek en is er een rijk schilder- en tekenleven. Het is gunstig voor jouw campagne om deze rondom de vele activiteiten in de gemeente te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Kaag en Braassem?

Via ESH Media kun je in de gemeente Kaag en Braassem adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Alkemadelaan, Oud Adeselaan en het Noordeinde gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Kaag en Braassem

Jouw campagne in Kaag en Braassem wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Kaag en Braassem is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.351 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 80.265.

Jouw campagne in de gemeente Kaag en Braassem nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Aalsmeer?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Kaag en Braassem!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Kaag en Braassem

€ 799,00 per week

Geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Kaag en Braassem

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram