Gemeente Aalsmeer

31131

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Aalsmeer

Aalsmeer is een gemeente en een stad en ligt in Noord-Holland. De gemeente Aalsmeer heeft een totale oppervlakte van 32,29 km2 en telt in totaal 31.728 inwoners. De steden en dorpen Aalsmeer, Kudelstaart, Oosteinde en het zogenaamde 'gehucht' Calslagen behoren tot de gemeente Aalsmeer.

De naam van de stad en gemeente is afgeleid van de woorden 'aal' en 'meer'. Aalsmeer wordt begrensd door het Westeinderplassen, het grootste open water van de Randstad en het Ringvaartkanaal. De stad ligt ongeveer 13 km ten zuidwesten van Amsterdam. Daarnaast is het oudere deel van de stad omgeven door polders. Doordat de grootste bloemenveiling ter wereld samen met een aantal kwekerijen en een proefstation voor sierteelt is gevestigd in Aalsmeer, wordt de stad Aalsmeer ook wel de bloemenhoofdstad van de wereld genoemd. 

Aalsmeer is hét bloemendorp aan het water. In en rondom het water is er een grote verscheidenheid aan activiteiten om te ondernemen, zijn er vele ambachten en zit de bloemenexport midden in het dorp. Voor veel mensen is Aalsmeer dus een perfecte plek om er een dagje op uit te gaan. Voor jou dus een goede plek om in het dorp en rondom deze activiteiten te adverteren!

Wat is er mogelijk in Aalsmeer?

Via ESH Media kun je in de gemeente Aalsmeer gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Aalsmeerderbrug en de Oosteinderweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 25.

Plaatsing in Aalsmeer

Jouw campagne in Aalsmeer wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Aalsmeer is 75. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.037 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 125.925.

Jouw campagne in de gemeente Aalsmeer nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten De Ronde Venen en Kaag en Braasem?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Aalsmeer!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 1.042,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Aalsmeer.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 1.101,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Aalsmeer.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Aalsmeer

€ 419,00 per week

Partijen zonder winstoogmerk, op basis van vrijwilligers, geen evenementen waar entree voor wordt geheven.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram