Buitenreclame Gemeente Zoetermeer

124.025 Inwoners

150 A0 displays

vanaf €693,- per week

Buitenreclame gemeente Zoetermeer


Van een klein dorpje, groeide Zoetermeer in enkele decennia uit tot een volwaardige stad met meer dan 100.000 inwoners. Deze explosieve groei laat ook een interessante en gave staalkaart zien van stedenbouw en architectuur. Zoetermeer wordt wel eens het grootste openluchtmuseum van stedenbouw en architectuur in Nederland genoemd.

Zoetermeer is een stad die zich nadrukkelijk bezighoudt met het heden en met de toekomst. Een cultuur die voortkomt uit de gigantische bouwopgaven waar de stad de afgelopen tientallen jaren voor heeft gestaan. En dat gebeurt nog steeds, zoals in de jongste wijk Oosterheem te zien is.

Adverteren in Zoetermeer?

Via ESH Media kun je in de gemeente Zoetermeer adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Afrikaweg, Amerikaweg en de Australiëweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 30 aangeboden.

Plaatsing in Zoetermeer

Jouw campagne in Zoetermeer wordt op dinsdag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Zoetermeer is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 42.341 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 75.582

Jouw campagne in de gemeente Zoetermeer nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Gouda en Zuidplas

 Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne Zoetermeer!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

30 Dubbelzijdige displays Zoetermeer

€ 1.032,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Zoetermeer.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Zoetermeer

€ 693,00 per week

Regulier tarief geldend voor niet-commerciële partijen.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Zoetermeer

€ 1.199,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Zoetermeer.

Offerte

Andere producten in Zoetermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram