Buitenreclame Gemeente Voorschoten

25422

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Voorschoten

Voorschoten is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft en totale oppervlakte van 11,56 km2. De gemeente Voorschoten telt in totaal 25.479 inwoners.

De gemeente Voorschoten wordt omsingeld door de gemeenten Schiekanaal, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Zoeterwoude. Verder heeft de gemeente zelf 11 verschillende wijken: Centrum, Bloemenwijk, Krimwijk, Vlietwijk, Bijdorp, Starrenburg, Boschgeest, Nassauwijk, Adegeest, Noord-Hofland en Dobbewijk 

De gemeente heeft is erg groen van aard, vooral aan de zuid- en westzijde, waar de Duivenvoordecorridor een onderdeel is van de ecologische hoofdstructuur van Nederland. De Duivenvoordecorridor is een groene zone tussen de drie plaatsen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. De corridor is vernoemd naar het kasteel Duivenvoorde. Dit kasteel ligt dan ook midden in deze groene zone. Tijdens het museumseizoen wordt het kasteel veel bezocht. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om rondom het kasteel te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Voorschoten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Voorschotent gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Leidseweg, Veurseweg en de Wijngaardenlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 12 aangeboden.

Reclameborden in Gemeente Voorschoten Plaatsen?

Jouw campagne in Voorschoten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Voorschoten is 36. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.312 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 51.744.

Jouw campagne in de gemeente Voorschoten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Wassenaar of Leidschendam-Voorburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Voorschoten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 506,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Voorschoten.

Offerte

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 611,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Voorschoten.

Offerte

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 315,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram