Buitenreclame Gemeente Voorschoten

25.576 Inwoners

36 A0 displays

vanaf €355,- per week

Buitenreclame gemeente Voorschoten


Buitenreclame Gemeente Voorschoten

Voorschoten is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft en totale oppervlakte van 11,56 km2. De gemeente Voorschoten telt in totaal 25.576 inwoners.

De gemeente Voorschoten wordt omsingeld door de gemeenten Schiekanaal, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Zoeterwoude. Verder heeft de gemeente zelf 11 verschillende wijken: Centrum, Bloemenwijk, Krimwijk, Vlietwijk, Bijdorp, Starrenburg, Boschgeest, Nassauwijk, Adegeest, Noord-Hofland en Dobbewijk 

De gemeente heeft is erg groen van aard, vooral aan de zuid- en westzijde, waar de Duivenvoordecorridor een onderdeel is van de ecologische hoofdstructuur van Nederland. De Duivenvoordecorridor is een groene zone tussen de drie plaatsen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. De corridor is vernoemd naar het kasteel Duivenvoorde. Dit kasteel ligt dan ook midden in deze groene zone. Tijdens het museumseizoen wordt het kasteel veel bezocht. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om rondom het kasteel te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Voorschoten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Voorschoten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Leidseweg, Veurseweg en de Wijngaardenlaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 12 aangeboden.

Reclameborden in Gemeente Voorschoten Plaatsen?

Jouw campagne in Voorschoten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Voorschoten is 36. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.312 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 51.744.

Jouw campagne in de gemeente Voorschoten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Wassenaar of Leidschendam-Voorburg?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Voorschoten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 570,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Voorschoten.

Offerte

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 750,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Voorschoten.

Offerte

12 Dubbelzijdige displays Voorschoten

€ 355,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Voorschoten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram