Buitenreclame Gemeente Barendrecht

48.771 Inwoners

80 A0 displays

vanaf €300,- per week

Buitenreclame gemeente Barendrecht


Gemeente Barendrecht

Barendrecht is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 21,73 km2. Barendrecht telt in totaal 48.771 inwoners.

De gemeente Barendrecht behoort tot een van de BAR-gemeenten. De BAR-gemeenten is een samenwerking tussen drie verschillende gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Daarnaast behoort de gemeente ook tot de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Door Barendrecht lopen er twee belangrijke verkeersaders, namelijk de A15 en de A29. Er is dus altijd veel verkeer in en rondom de gemeente Barendrecht. Met drukke wegen als Carnisserbaan, Kilweg en de Portlandse Baan is jouw campagne langs de weg niet te missen!

Adverteren in Barendrecht?

Via ESH Media kun je in Barendrecht adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Reclameborden in Barendrecht

Jouw campagne in Barendrecht wordt op dinsdag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Barendrecht is 80. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Barendrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Ridderkerk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Vraag nu vrijblijvend een voorstel aan middels de knop. Voor de lokale ondernemer hebben wij speciaal gereduceerde tarieven gemaakt! Bekijk onderaan de pagina de pakketten om te zien voor welk bedrag jij al een week lang in de borden langs de weg kan staan.

Start jouw campagne in Barendrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Barendrecht

€ 1.100,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor partijen buiten de gemeente.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Barendrecht

€ 998,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor partijen binnen de gemeente

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Barendrecht

€ 300,00 per week

Gereduceerd tarief
40 Vlakken

Voor alle niet-commerciële en culturele evenementen binnen de gemeente.

Offerte

Andere producten in Barendrecht

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram