Gemeente Ridderkerk

45207

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Ridderkerk

Ridderkerk is een plaats en een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 25,26 km2. De gemeente Ridderkerk telt in totaal 46.241 inwoners. 

Ridderkerk ligt op het eiland IJsselmonde, wat een eiland is in de streek in de Maasdelta in Nederland. Het eiland is omsloten door de Nieuwe Maas in het noorden, de Oude Maas in het zuiden en de Noord in het oosten. 

De gemeente Ridderkerk behoort tot een van de BAR-gemeenten. De BAR-gemeenten is een samenwerking tussen drie verschillende gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Daarnaast behoort de gemeente ook tot de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Bij Ridderkerk ligt het drukke verkeersknooppunt 'Ridderkerk' van de Rijkswegen A15 en A16. Daarnaast ligt in Ridderkerk ook de Rijksweg A38, dit is met 1,5 km de kortste snelweg van Nederland. Het is voor jouw campagne gunstig om deze te plaatsen rondom het drukke verkeersknooppunt. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Ridderkerk?

Via ESH Media kun je in de gemeente Ridderkerk gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Rotterdamseweg, Burgemeester de Zeeuwstraat en rondom het winkelhart van Ridderkerk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Ridderkerk

Jouw campagne in Ridderkerk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Ridderkerk is 80. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.257 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 125.149.

Jouw campagne in de gemeente Ridderkerk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam of Zwijndrecht?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Ridderkerk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Ridderkerk

€ 870,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Ridderkerk

€ 96,00 per week

Gereduceerd tarief
40 Vlakken

Voor alle niet-commerciële en culturele evenementen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram