Buitenreclame Gemeente Gooise Meren

58.684 Inwoners

45 A0 displays

vanaf €398,- per week

Buitenreclame gemeente Gooise Meren


Via ESH Media kun je in de gemeente Gooise Meren adverteren in dubbelzijdige A0-displays. De displays worden per serie van 10 en 15 aangeboden. Jouw campagne in Gooise Meren wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. 

Voor Charitatieve en culturele campagnes van plaatselijke stichtingen, club-, buurt- en jongerenverenigingen en in Bussum en Muiden gevestigde amateurgezelschappen kunnen gebruik maken van het culturele tarief. U kunt zichtbaar zijn in 10 en of 15 dubbelzijdige displays. De kosten voor 07 dagen -10 dubbelzijdige displays € 140,00

De kosten voor 07 dagen -15 dubbelzijdige displays € 210,00 deze bedragen zijn excl. drukwerk en btw.

Start jouw campagne in Gooise Meren!

g1(37).jpg

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

13 Dubbelzijdige displays Muiden

€ 548,32 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Muiden.

Offerte

Andere producten in Gooise Meren

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram