Buitenreclame Gemeente Lelystad

80.490 Inwoners

150 A0 displays

vanaf €880,- per week

Buitenreclame gemeente Lelystad


Buitenreclame Gemeente Lelystad

Lelystad is een gemeente en de hoofdstad van de provincie Flevoland en heeft een totale oppervlakte van 765,4 km2. Lelystad telt in totaal 80.490 inwoners. 

Over Lelystad en Flevoland kunnen we een hoop leuke feiten over het verleden vertellen. In 1940 werd er bijvoorbeeld begonnen met het droogleggen van de Noordoostpolder. Het nieuwe stuk land werd in 1986 officieel tot de provincie Flevoland benoemd. Naast dat het de jongste provincie is, is Flevoland ook de kleinste provincie. 

In 1980, 6 jaar voordat de provincie Flevoland ontstond, werd Lelystad al een gemeente. In die 6 jaar tijd behoode Lelystad niet tot een provincie. Inmiddels is Lelystad uitgegroeid tot een grote stad met veel trekpleisters. Er is zelfs een vliegveld te vinden! Naast Lelystad Airport zijn er ook veel winkelcentra, waaronder Batavia Stad waar iedereen heen gaat voor de mooie koopjes. Lelystad is dus dé ideale plek om gezien te worden met jouw campagne.

Adverteren in Lelystad?

Via ESH Media kun je in Lelystad adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 30 aangeboden.

Reclameborden in Lelystad

Jouw campagne in Lelystad wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Lelystad is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Lelystad nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Dronten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Vraag nu vrijblijvend een voorstel aan middels de knop. Voor de lokale ondernemer hebben wij  speciaal gereduceerde tarieven gemaakt! Bekijk onderaan de pagina de pakketten om te zien voor welk bedrag jij al een week lang in de borden langs de weg kan staan.

Start jouw campagne in Lelystad!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

30 Dubbelzijdige displays Lelystad

€ 880,00 per week

Voor de ondernemer uit Lelystad.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Lelystad

€ 1.099,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Lelystad

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram