Buitenreclame Gemeente Lelystad

77893

Potentiële kopers

Gemeente Lelystad

Vanaf 1 april 2021 is er een nieuwe A0 aanbieder in Lelystad en dat zijn wij, ESH Media. Wij vertellen graag wat wij kunnen betekenen voor jou!

lelystad-foto-klein.jpg

Lelystad is een gemeente en de hoofdstad van de provincie Flevoland en heeft een totale oppervlakte van 765,4 km2. Lelystad telt in totaal 77.893 inwoners. 

Over Lelystad en Flevoland kunnen we een hoop leuke feiten over het verleden vertellen. In 1940 werd er bijvoorbeeld begonnen met het droogleggen van de Noordoostpolder. Het nieuwe stuk land werd in 1986 officieel tot de provincie Flevoland benoemd. Naast dat het de jongste provincie is, is Flevoland ook de kleinste provincie. 

In 1980, 6 jaar voordat de provincie Flevoland ontstond, werd Lelystad al een gemeente. In die 6 jaar tijd behoode Lelystad niet tot een provincie. Inmiddels is Lelystad uitgegroeid tot een grote stad met veel trekpleisters. Er is zelfs een vliegveld te vinden! Naast Lelystad Airport zijn er ook veel winkelcentra, waaronder Batavia Stad waar iedereen heen gaat voor de mooie koopjes. Lelystad is dus dé ideale plek om gezien te worden met jouw campagne.

Adverteren in Lelystad?

Via ESH Media kun je in Lelystad adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 30 aangeboden.

Reclameborden in Lelystad

Jouw campagne in Lelystad wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Lelystad is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Lelystad nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeente Dronten?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Vraag nu vrijblijvend een voorstel aan middels de knop. Voor de lokale ondernemer hebben wij  speciaal gereduceerde tarieven gemaakt! Bekijk onderaan de pagina de pakketten om te zien voor welk bedrag jij al een week lang in de borden langs de weg kan staan.

Start jouw campagne in Lelystad!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

30 Dubbelzijdige displays Lelystad

€ 899,00 per week

Incl. drukwerk voor de ondernemer uit Lelystad.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Lelystad

€ 799,00 per week

Excl. drukwerk voor de ondernemer uit Lelystad.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Lelystad

€ 950,00 per week

Excl. drukwerk voor de ondernemer buiten de gemeente.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram