Buitenreclame Gemeente Cuijk

25.582 Inwoners

50 A0 displays

vanaf €231,- per week

Buitenreclame gemeente Cuijk


Buitenreclame Gemeente Cuijk

Cuijk is een gemeente en een dorp en ligt in Noord-Brabant. De gemeente Cuijk heeft een totale oppervlakte van 57,07 km2 en telt in totaal 25.582 inwoners. De dorpen Beers, Cuijk, Haps, Linden, Katwijk, Sint Agatha en Vianen behoren tot de gemeente Cuijk.

De naam van de gemeente komt van het woord Keukja af. Dit betekent kromming. Dit verklaart een hoop, want Cuijk is gevestigd in een kromming van de rivier de Maas. Destijds, wanneer we over eeuwen geleden praten, was de rivier een belangrijke route. Er leefden in die tijd veel mensen in Cuijk, waarvan je vandaag de dag nog vele sporen terug kan vinden. In de vele musea die de gemeente Cuijk kent zijn die terug te vinden.

Andere reden waarom veel mensen naar deze gemeente trekken zijn bijvoorbeeld de watersport en het verhaal van Grave. Grave is namelijk een vestigingstad die in de historie van Nederland het meest aangevallen is. Hoe ze zich verdedigden is nog steeds te zien. De plek naast de A73 maakt de gemeente makkelijk bereikbaar. Een veelzijdige gemeente met volop adverteermogelijkheden!

Adverteren in Cuijk?

Via ESH Media kun je in de gemeente Cuijk adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Beersebaan en Hapsebaan gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 20 en 10.

Plaatsing in Cuijk

Jouw campagne in Cuijk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Cuijk is 50. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.607 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 72.140.

Jouw campagne in de gemeente Cuijk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Boekel en Venray?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Cuijk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Cuijk

€ 785,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Cuijk

€ 399,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Cuijk

€ 463,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Cuijk

€ 231,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Cuijk

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram