Buitenreclame Gemeente Putten

24.511 Inwoners

10 A0 displays

vanaf €504,- per week

Buitenreclame gemeente Putten


Buitenreclame Gemeente Putten

Putten is een gemeente en een stad en ligt in Gelderland. De gemeente Putten heeft een totale oppervlakte van 87,45 km2 en telt in totaal 24.511 inwoners. 

Putten staat voornamelijk bekend vanwege de Veluwe. De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Heerlijk om dus even tot rust te komen. Het andere gedeelte van Putten is voor het grootste deel Akkerland. In het westen ligt het ook nog aan water, Putten heeft dan ook een aantaal recreatiestranden en een jachthaven. Het water waar het aan ligt zijn de (rand)meren van Flevoland, ook wel het Nuldernauw genoemd.

Putten telt duizenden recreanten en is voor jou dus een hele interessante gemeente om te adverteren. Iedereen loopt of fietst lekker door de prachtige natuur van de gemeente Putten. Er is ook veel horeca te vinden en er wordt regelmatig een evenement georganiseerd in het centrum. Putten is dus een aantrekkelijke gemeente met voor ieder wat wils.

Adverteren in Putten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Putten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Dorpsstraat en de Kerkstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 10.

Plaatsing in Putten

Jouw campagne in Putten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Putten is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.955 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 49.550.

Jouw campagne in de gemeente Putten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bunschoten, Dronten en Epe?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Putten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Putten

€ 555,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Putten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram