Gemeente Stein

25224

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Stein

Stein is een gemeente in de provincie Limburg en heeft een totale oppervlakte van 22,8 km2. De gemeente Stein telt in totaal 24.961 inwoners. De hoofdplaats in de gemeente heet ook Stein en dat is dan ook de plaats waar het gemeentehuis staat.

Samen met de gemeente Beek en de gemeente Sittard-Geleen, maakt de gemeente Stein deel uit van de stedelijke agglomeratie van de Westelijke Mijnstreek. De Westelijke Mijnstreek is het gedeelte van Zuid-Limburg waar in de eerste helft van de 20e eeuw het economisch, sociaal en cultureel leven werd bepaald door de activiteiten rond de Staatsmijn Maurits.

De gemeente Stein heeft in totaal vier verschillende dorpen, vier gehuchten en drie buurtschappen. Daarnaast ligt de gemeente aan de Maas wat ook meteen de grens met ons buurtland België vormt. De gemeente Stein wordt omringd door vier andere gemeenten: Sittard-Geelen, Beek, Meerssen en Maasmechelen.

Stein is een kleine gemeente waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Stein?

Via ESH Media kun je in de gemeente Stein gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mauritsweg, de Stadhouderslaan en de Heerstraten gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Stein

Jouw campagne in Stein wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Stein is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.762 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 95.240.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Stein!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Stein

€ 792,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Stein

€ 440,00 per week

Voor plaatselijke, niet commerciële lokale reclamedoeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Stein

€ 396,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Stein

€ 220,00 per week

Voor plaatselijke, niet commerciële lokale reclamedoeleinden.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram