Buitenreclame Gemeente Stein

24.833 Inwoners

40 A0 displays

vanaf €250,- per week

Buitenreclame gemeente Stein


Buitenreclame Gemeente Stein

Stein is een gemeente in de provincie Limburg en heeft een totale oppervlakte van 22,8 km2. De gemeente Stein telt in totaal 24.833 inwoners. De hoofdplaats in de gemeente heet ook Stein en dat is dan ook de plaats waar het gemeentehuis staat.

Samen met de gemeente Beek en de gemeente Sittard-Geleen, maakt de gemeente Stein deel uit van de stedelijke agglomeratie van de Westelijke Mijnstreek. De Westelijke Mijnstreek is het gedeelte van Zuid-Limburg waar in de eerste helft van de 20e eeuw het economisch, sociaal en cultureel leven werd bepaald door de activiteiten rond de Staatsmijn Maurits.

De gemeente Stein heeft in totaal vier verschillende dorpen, vier gehuchten en drie buurtschappen. Daarnaast ligt de gemeente aan de Maas wat ook meteen de grens met ons buurtland België vormt. De gemeente Stein wordt omringd door vier andere gemeenten: Sittard-Geelen, Beek, Meerssen en Maasmechelen.

Stein is een kleine gemeente waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Stein?

Via ESH Media kun je in de gemeente Stein adverteren in dubbelzijdige A0-displays . Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mauritsweg, de Stadhouderslaan en de Heerstraten gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Stein

Jouw campagne in Stein wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Stein is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 4.762 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 95.240.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Stein!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Stein

€ 959,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Stein

€ 497,00 per week

Voor plaatselijke, niet commerciële lokale reclamedoeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Stein

€ 480,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Stein

€ 250,00 per week

Voor plaatselijke, niet commerciële lokale reclamedoeleinden.

Offerte

Andere producten in Stein

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram